Ο εφιάλτης της άσπρης κάλτσας

whiteSocksΈνα από τα πιο χιουμοριστικά κείμενα που είχαμε ποτέ…

Δεν αναφέρομαι σε κάποιο θρίλερ ούτε σε κάποιο όνειρο που με αναστάτωσε και με έκανε να τιναχτώ απ’το κρεβάτι…μιλαω για τη ζωντανή εφιαλτική πραγματικότητα:  τον εφιάλτη της άσπρης κάλτσας.

Αφιερώνω το κείμενο αυτό στα αδέρφια μου,που στα τελευταία 10 χρόνια-τουλάχιστον-έχω προκαλέσει ψυχολογική καταπίεση-πόλεμο-τραύματα σχετικά με τις ΑΣΠΡΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ. Στον ”μπαμπά” (!!!♥ ♥) γιατί πέρα απ’τις ΑΣΠΡΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ έχει να κάνει και με μια ψυχοπαθή κορη. Στους άντρες που ”έριξα άκυρο”με τη μία-ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΩ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ-επειδή φορούσαν ”ΑΣΠΡΗ ΚΑΛΤΣΟΥΛΑ” (ναι είμαι τραγική και κολλημένη). Στους φίλους και γνωστούς που ”κράζω” δίχως σταματημό όταν τους βλέπω να φορούν ΑΣΠΡΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ!!! Στον αμερικανό τουρίστα που φορεί το καφέ πέδιλο-σανδάλι με ΑΣΠΡΗ ΚΑΛΤΣΑ!!!(Σώζον Κύριε τον λαόν Σου).Σ΄εσενα που διαβάζεις αυτό το άρθρο και φοράς ΑΣΠΡΕΣ ΚΑΤΣΕΣ!!!ΝΑΙ μιλαω ΣΕ ΣΕΝΑ!!!….

Μπορεί να ακούγομαι απολυτή (ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ)όμως επειδή σας αγαπώ και σας νοιάζομαι και θέλω μόνο το καλό σας, θα σας παρακαλούσα να ακλουθήσατε την συμβουλή μου:
τρεεεεξτε και ανοίξτε το συρτάρι του τρομου,οπου αποθηκεύετε το αναπόσπαστο επί ποδός ένδυμα ..όσες κάλτσες λευκού χρώματος έχετε κρύψτε τες,χαντακωστε τες σε σημείο που να μην τις λαμβάνει το ανθρώπινο ματι.Πεταξτε τες,ΚΑΨΤΕ ΤΕΣ( όποιος έχει ΜΟΝΟΝ άσπρες κάλτσες ας κάψει και ολόκληρο το συρτάρι)..κάντε τες δωρεά σε αλλοδαπούς και άστεγους.. ”Κάτι που είναι άχρηστο για σένα για κάποιον άλλον είναι θησαυρός”, λένε.
ΓΙΑΤΙ?????????Γιατί οι γυναίκες τις μισούν!!!Γιατί ΕΓΩ ΤΙΣ ΜΙΣΩ!Και δεν χρειάζονται περεταίρω εξηγήσεις…
Ο ΛΟΓΟΣ???Απλός:είναι ΑΝΤΙΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ! Παραπέμπουν σε…. Ε Σ Ω Ρ Ο Υ Χ Ο(για να το πω και πιο εκλεπτυσμένα).
Το λευκό,χρώμα -σύμβολο της αγνότητας και αθωότητας, στα πόδια των αντρών δείχνει κακόγουστο!ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΜΩΣ! Είναι πως να το πω……….ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ του Dressing code ρε αδελφέ!!
Και άντε επειδή είμαι και κάλος άνθρωπος μπορώ να τις δεχτώ φορεμένες με αθλητικά παπούτσια και το κατάλληλο sport ντύσιμο, αλλά είναι η μοναδική, και επαναλαμβάνω Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ(!!!!!) εξαίρεση του κανόνα!! Εκτός και αν την έχεις δει John Travolta στο Grease η Michael Jackson (Θεοσχωρέστον) στο thriller…οπότε εκεί κάθεσαι και σκέφτεσαι ότι τελικά…κάτι ΔΕΝ πάει καλά…!!!

ΑΥΤΑ!Ό,τι είχα να πω το είπα. Το καθήκον μου το έκανα.Τα υπόλοιπα τα αφήνω στην δική σας κρίση και καλό/κακό-γουστιά. Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί για ένα καλύτερο και καλόγουστο αύριο!!!

Andria Vog.